23 maart
Door: Emy
Blijf op de hoogte en volg Emy
23 Maart 2014 | Marokko, Tanger
En dat gaat niet zo gemakkelijk hadden we op de heenreis al gemerkt, toen hadden we alle inreispapieren klaar, nu niet, dus maar weer de hulp van een mannetje ingeroepen en dankzij hem slaagden we erin om de grens terug naar Marokko binnen 2 uren af te leggen. Ik hoorde van een Marokkaanse douanebeambte dat we misschien via Tanger Med nog een poging konden wagen, de Spaanse controle is op de boot zelf en hij had nog niet een verhaal gehoord dat mensen met de boot terug werden gestuurd. Op dit moment staan we dan ook in Tanger Med, we hebben de kaartjes Ceuta-Algeciras om kunnen wisselen (tegen een hele forse fooi uiteraard) voor Tanger Med-Algeciras, we zijn de Marokkaanse douane voorbij, de camper is door een scan geweest en nu is het wachten op de boot die naar verluidt om 19u vanavond naar Algeciras vertrekt. En nu maar hopen dat het verder deze keer wel goed zal gaan. Veel keuze hebben we niet, ook al zouden we er morgen in slagen om contact op te nemen met de dierenarts dan kan het 2 kanten op, of hij is te goeder trouw en heeft zelf nog geen papieren ontvangen of hij is onbetrouwbaar en heeft nooit een bloedmonster opgestuurd.
23 Maart 2014 - 18:16
Kim:
Net met jullie gebeld en de boot was inmiddels al aan gekomen. Jullie kunnen er bijna op.. Nu maar hopen dat het goed gaat!! Erg vervelend om de reis in Marokko zo te moeten afluiten. Ik duim voor jullie, shiva en de kat dat het goed gaat en zo niet dan komt er wel een andere oplossing.. xx -
23 Maart 2014 - 21:20
Ilona :
Oei, niet zo mooi! Ik duim voor het beste morgen! Xxx -
24 Maart 2014 - 11:51
Ilona :
Voor degenen die dit lezen: het is gelukt. Spannend geweest maar gelukkig is het goed gegaan :-D -
25 Maart 2014 - 07:45
Lydia:
Gelukkig!! -
01 April 2014 - 17:31
Ali:
Hoi.
Wij hebben 2 jaar terug ook een uitgebreide controle bij de grens gehad. Ook met een schroevendraaier overal op kloppen. Kasten doorgekeken. Heel vervelend. Toen bij de Spaanse douane een hashhond.
Normaal mag je doorrijden of ze lopen een rondje om de camper. Maar nee de passagierskant moest open. Zit je dan met een snuffelende hond tussen je benen. Niets gevonden, maar toch!!!!